Adolpho911 vinner WSOP plats via Titan

Adolpho911 vinner WSOP plats via Titan 0001

Under den senaste WSOP freerollen hos Titan, där de enda kraven var att spela ihop 2500 poäng för att få delta i denna turnering, såg vi massor av action från de spelare som slogs om denna åtråvärda plats. Pokernews har i samarbete med Titan Poker gått ihop och tagit fram 5 freerolls där vinnaren i varje freeroll vinner ett WSOP paket värt $12 000.

Denna Texas No Limit Hold 'em turnering startade med 52 spelare och i början fick vi se relativt tight spel från alla parter. Varje spelare startade med 1500 marker. En av de ursprungliga chip ledarna var CASHOUT1, en position som han höll genom större delen av turneringen ända fram till finalbordet.

Efter en timme och trettiofem minuter så kvarstod 10 spelare som slogs om vinsten.

Blindsen var vid denna tidpunkt på 100/200. Kvar i spelet fanns två kvinnor varav den ena, Pinked, var i dominerade ledning när spelet vid finalbordet började. Pinked höll ledning under en lång tid men Adolpho911 vann några viktiga händer i sin väg upp i markerställningen.

Den första spelaren att elimineras från finalbordet var MeRockStar, som startade spelet vid finalbordet som short-stacked. Strax efter så slogs TheStudent333 ut av CASHOUT1, som fortsatte sin jakt på Pinked. Stevioil hamnade på en åttonde plats och vid denna tidpunkt började ett flertal spelar dominera spelet. Adolpho911 slog ut 1DaMatrix på en sjunde plats och hade vid denna tidpunkt tillräckligt med marker för att ligga bland Topp tre. Även CASHOUT1 fanns bland dessa tre efter att ha slagit ut 2Die4. Efter att ha befunnit sig i toppen under en längre tid så slogs Pinked ut på en femteplats av RDkee. Kvar i spelet fanns nu CASHOUT1, RDkee, Bookie73 och Adolpho911.

Som hastigast fick vi se en ny chipleader, Bookie73 efter att han slagit ut CASHOUT1 på en fjärde plats. Dock så var Adolpho911 på frammarsch, han tog en stor pot från Bookie73 och satt därmed med en massiv ledning över de andra två kvarvarande. Strax där efter så var Adolpho911 redo för heads-up efter att gjort slut på Bookie73.

Blindsen var nu på 1000/2000 och kvar vid bordet fanns Adolpho911 mot RDkee. Under större delen av denna heads-up så var dessa två spelare i jämn nivå med varandra och de tampades bägge om markerna som var i spel. Det hela skulle avgöras när bägge spelarna gick all in efter två timmar och tjugo minuter spel. Floppen visade 7-8-9 i olika färger. I detta läge så gick RDkee all in med sin A-8 hand och Adolpho911 synade i sin tur med sin 9-10 hand. Adolpho911 lyckades få sin stege och vann därmed turneringen och en plats till WSOP.

Genom att enbart använda sig av Titan poäng för att spela denna freeroll så vann nu Adolpho911 ett WSOP paket värt $12 000 och en plats i Team PokerNews. Stort grattis!

Nästa Team PokerNews WSOP freeroll turnering går den 13 maj hos Noble Poker. För att få spela denna så måste du ladda ner mjukvaran genom vår speciella länk, göra en insättning senast 24 timmar innan turneringen. Missa inte detta gyllene tillfälle

Fler nyheter

Other Stories