Intressant vändning i PokerNews senaste WSOP freeroll

Intressant vändning i PokerNews senaste WSOP freeroll 0001

Många av de spelare som spelar online drömmer om att få vinna en plats till WSOPs huvudtävling, men framförallt vinna ett paket som inkluderar inköp till tävlingen, resa och boende. Det finns ett uttryck som många känner igen, speciellt inom sportsammanhang, vilket lyder "Ingen kommer ihåg andrapristagaren". Men vinnaren av den senaste WSOP freerollen kommer helt klart att vara ett undantag mot denna "regel".

När lugnet väl hade lagt sig efter den senaste Team PokerNews freerollen hos Titan Poker så stod en ensam vinnare klar, en holländare. Denna man berättade för sin bäste vän om sin bedrift och hur glad han var med det han hade lyckats med. Men det denna man hade glömt, vilket han i sin tur blev påmind om av sin bäste vän, var att han redan var uppbokad för denna helg. Han hade planerat att vara med på sin bäste väns bröllop som skulle vara just den helgen som WSOP spelas. Detta ledde till att vinnaren tog kontakt med oss här på PokerNews och meddelade att han inte kunde ta emot platsen.

Och här kommer Johnny Vincent från Australien in i bilden. Johnny hade en stor stack vid finalbordet, men på grund av Internetproblem så hade han inte möjligheten att göra den avslutning han hoppas på, eller avsluta på ett värdigt sätt över huvudtaget. Sakta med säkert så minskade hans stack och när han väl lyckats få ordning på problemen så hade det gått så pass långt att han fick nöja sig med en andra plats.

Besviken så gav sig Vincent iväg till New Zeeland för att spela i NZ Championships, där vi lyckats få tag i honom via telefon. Så hur reagerade då denna man från Brisbane, Australien, när han fick reda på att hans andraplats hade förvandlats till en första plats, en plats i Team PokerNews och en resa till Las Vegas?

"Exalterad, jag kunde inte tro att det var sant när de ringde mig" sa Vincent. "När turneringen var över så sa jag till mig själv " När är nästa gång du kommer att vara man mot man om en plats i WSOP?" Men jag är otroligt glad över att allting löste sig samtidigt som jag tycker synd om vinnaren, men trotts allt så kommer det bli en otrolig upplevelse."

Så hur påverkade hans Internetproblem spelet vid finalbordet?

"När datorn hängde sig så låg jag antingen etta eller så hade jag precis åkt ner på en andra plats. Och att detta hände precis i det ögonblicket var en oerhörd besvikelse men jag måste dock påpeka att spelkvalitén vid finalbordet var bra mycket bättre än under resterande del av turneringen så vem vet hur det hade kunnat sluta."

Vad har du för förväntningar på dig själv, i din första WSOP tävling genom tiderna?

"Att hamna så pass högt upp att jag vinner prispengar vore nått helt otroligt" säger Vincent blygsamt. "Jag ska försöka spela tight men samtidigt aggressivt och försökta ta vara på chanserna när dom dyker upp"

Note From John - Läs detta om du är gillar pengar - Det deltog endast 36 spelare i denna freeroll, där spelarna slogs om en plats i WSOP. För närvarande har vi 4 platser kvar att dela ut via Noble Poker, tre kvar hos vardera CD Poker och Titan Poker. Om du anmäler dig hos någon av dessa tre operatörer så får du tillgång till alla deras freerolls. Vi har även en plats kvar hos vardera Full Tilt, och Hollywood Poker. Så tveka inte, anmäl dig redan idag och vinn en plats i Team PokerNews.

Fler nyheter

Other Stories