Bet365 ger dig möjligheten att spela alla tävlingar i 2006 års WSOP

Bet365 ger dig möjligheten att spela alla tävlingar i 2006 års WSOP 0001

Många pokerspelare drömmer om att få spela i huvudtävlingen i årets upplaga av WSOP. Men WSOP är mer än bara en huvudtävling, totalt så finns det 44 olika tävlingar som hålls över 7 veckor. Hos Bet365 Poker så har nu spelarna möjligheten att vinna inköp till ALLA dessa 44 tävlingar.

Då många av evenemangen pågår i 2-3 dagar så finns det ingen människa i världen som skulle klara av att spela alla dessa sju veckor av poker. Så paketet som Bet365 erbjuder innehåller flyg tur och retur, 3 500 dollar i reskassa samt upp till 60 dagars boende på hotell.

Spelare kan spela till sig detta paket för så lite som 11 dollar genom att delta i en av deras satelliter. Bet365 kommer att hålla en super satellit den 20 maj. Inköpet till denna

super satellit kommer att vara 1 100 dollar och där minst 1 lycklig spelare kommer att vinna inköp till varje tävling i WSOP. För de spelare med gott om pengar så kommer det även att finnas en 14 000 dollar satellit där var tionde spelare kommer att vinna samma pris. Denna super duper satellit kommer med största sannolikhet ha väldigt få deltagare men där alla är otroligt duktiga. Så för er alla där ute som känner att ni har råd att köpa in er i denna satellit så kommer den gå av stapeln den 21 maj. Denna turnering kommer att ha en väldigt seriös struktur och upplägg. Varje spelare startar med 5 000 marker och varje nivå håller i sig i 20 minuter. Bet365 tillhör Prima Network. Hos Bet365 så kan man idag få en insättnings bonus på 100 %, upp till max 50 dollar om man registrera sig genom oss på PokerNews. Registrera dig idag och ta chansen att spela alla evenemang i årets WSOP.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories