$1 000 000 på spel hos Bet365 och deras Leaderboard

$1 000 000 på spel hos Bet365 och deras Leaderboard 0001

Den ledande siten hos Prima Pokers nätverk, Bet365 Poker, har nyligen lanserat en av de största erbjudanden till dagens datum. Vinnaren av deras "Leaderboard" tävling kommer att erhålla första priset på 1 miljon dollar.

Detta erbjudande som är exklusivt för Bet 365 Poker kommer att göra en av deras kunder 1 miljon dollar rikare i slutet av 2006. Spelare kommer att rankas efter sina prestationer på vecko, månads och årsbasis.

Talesman för Bet365 Matthew Glazier säger: "Den slutgiltiga vinnaren av denna "Leaderboard" kommer att vinna hela 1 miljon dollar. Utöver detta så kommer det även att delas ut priser både vecko och månadsvis."

Veckopriser inkluderar de 25 högst rankade spelarna, som alla kommer att få deras lojalitetspoäng fördubblade. Vinnaren varje vecka kommer att erhålla en fyrdubbling av sina lojalitetspoäng.

När det gäller priser per månad så slåss spelarna om fina 10 000 dollar. Vinnare av Ring spel i varje sektion kommer att få sina lojalitetspoäng fördubblade. Vinnarna från varje sektion kommer att mötas, tillsammans med vinnaren från turneringsdelen, och slåss om en plats i den slutgiltiga uppgörelsen. En plats i 1 miljons finalen. Den spelare som vinner denna månadsfinal vinner då även priset på 10 000 dollar.

Ed note: Var med och slåss om $1,000,000 genom att ladda ner Bet 365 Poker mjukvara redan idag. Vi erbjuder även en $100 registrerings bonus till nya spelare

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories