Problem hos UltimateBet

Problem hos UltimateBet 0001

Nästan alla pokerspelare vill se att en poker sites mjukvara och hemsida är stabil, att man inte tappar uppkoppling, att den kraschar med mera, när man spelar cash spel, sit and go eller turneringar. UltimateBet har alltid tillhört en av de siter som man kunnat lita på när det gäller just dessa saker. Nu har dock även denna stabila site drabbats av problem, problem med att just hålla siten online. I ett mail som skickats ut till alla sina kunder kunde man läsa vad problemet var och att arbete pågår för att få bukt på de hela.

I mailet som skickats ut till spelarna med konto hos Ultimatebet så förklarar man vilka orsakerna är som gjort att dessa problem har uppstått. Detta skulle ha skett på grund av den senaste uppdateringen av deras datasystem. I mailet kunde man läsa "Vårt gamla

system så må ha varit bra under våra tidiga år, men klarar idag inte längre av att tillgodose våra behov när det gäller vår tillväxt. Ett mycket mer kraftfullt system krävdes för att kunna tillgodose dessa behov."

I mailet kunde man vidare läsa att denna förändring även hade en baksida som resulterat i att siten ofta kraschat och då lämnat spelare samt deras bankroll hängandes i tomma intet. "Att dessa förändringar var nödvändiga råder det inge tvivel om och att problem skulle uppstå med en sån här stor genomgång av systemet är nått man kan förvänta sig. Vi vill att ni ska veta att vår tekniska avdelning och dess team arbetar dygnet runt för att lösa alla tekniska problem som uppstått med denna uppdatering."

Att detta är ett problem för UltimateBet råder de inget tvivel om, men de var väldigt snabba med att försäkra alla deras spelare om att deras online konton aldrig är i någon fara. UltimateBet förstod även att deras mest hängivna spelare kanske skulle behöva lite extra motivation för att stanna kvar medan arbete pågår för att lösa problemen. "Vi inser att har satt er spelare i en olustig situation och vi är fullständigt medvetna om att ni har andra valmöjligheter när det gäller spel. Men vi arbetar hårt med att återfå ert förtroende och kommer att ha riktigt bra erbjudanden till er som tack för ert tålamod, så snart alla problem är lösta" kan man läsa som avslutning i mailet från UltimateBet.


Anteckning från ansvarig redaktör - Vi har pratat med högt uppsatta personer hos UB som säger att arbete pågår för att fixa de buggar som uppstått i det nya systemet och dom tror att alla dessa problem kommer att vara avklarade inom snar framtid. UB planerar ett avbrott för att åtgärda de fel som uppstått istället för att försöka åtgärda dem allt eftersom. Vi tror på UB som ett företag och på deras mjukvara, när den fungerar som den ska och vi uppmanar användare och spelare att stanna kvar hos dom under tiden som detta arbete pågår.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories