Har PartyGaming funnit sin nya VD?

Har PartyGaming funnit sin nya VD? 0001

Enligt en publicerad artikel i London Times så kan man läsa att PartyGaming uppenbarligen har funnit en ny VD, funnit en person som är redo att ta sig an detta enorma företag inom online poker.

Som vi redan nämnt i tidigare artiklar här, så lämnade Richard Segal, förre detta VD för partygaming, in sin avskedsansökan i början av detta år. Ett krav som PartyGaming haft och fortfarande har är att deras VD skall vara stationerad i Gibraltar, där även huvudkontoret är placerat. Detta var nått som Segal inte kunde gå med på, han ville inte att hans familj skulle behöva bryta upp och tappa kontakt med släkt och vänner för att flytta till Gibraltar, så av denna anledning så avslutade han sitt samarbete med PartyGaming.

I artikeln i Sunday Times så kan man läsa att Mitch Graber, som nyligen avsagt sig sitt uppdrag som styrelseordförande för Fire One, de företag som ansvarar för FirePay och andra betalningsmetoder online, kommer att vara den person som tar över VD positionen hos PartyGaming. Det sägs även att han erbjudits samma lukrativa avtal som Segal tidigare haft, ett avtal som skulle innebära hela 9 miljoner brittiska pund i årslön vilket skulle motsvara omkring 122 miljoner svenska kronor.

Garber bidrag till Partygaming är av stort värde med tanke på hans bakgrund inom betalsystem online och hans kunskaper inom spel online. Att han sen även inte har några problem med att flytta till Gibraltar förenklade det hela avsevärt. Ytterligare en fördel som Graber innesitter med är hans kunskaper kring juridik, då han tidigare arbetat med detta. Dessa kunskaper kan visa sig vara av oerhört värde för företaget i och med all den uppmärksamhet som kretsar kring onlinespel och alla dessa rättsliga utspel mot denna bransch världen över.

Anställda hos PartyGaming varken bekräftar eller dementerar dessa uppgifter och när vi pratar med Graber så har han inte heller någon kommentar kring detta. Men är det nu som så att Graber är Partygamings nästa VD så har företaget verkligen fått ett tungt namn bakom rodret. En person som kommer att kunna föra företaget i rätt riktning och även bidra med mycket kunskap och nya idéer.


Ed note: Du som spelare märker aldrig vem som är VD för företaget. Registrera dig idag hos Party Poker.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories