Paradise Poker förbereder sig för Masters Series

Paradise Poker förbereder sig för Masters Series 0001

Ett av de största evenemangen inom turneringspoker online är på väg att gå av stapeln denna lördag hos Paradise Poker.

Dessa pokerturneringar har en extra liten kick för dem som är vana att spela turneringar online. Paradise Masters, huvudtävlingen i denna serie pokerturneringar, kommer inte att ha sitt finalbord online. De spelare som når finalbordet kommer att få resa till soliga och vackra Bahamas för att där vara med om upplösningen av denna final.

Dessa evenemang påbörjas på lördag, den 1 april med en $500 Freeze out No Limit Hold Em turnering. Paradise Masters alla turneringar har totalt över $4 miljoner i prispott och denna första turnering har en prispott på totalt $300 000.

Som avslut på dessa dagar av pokerspel så kommer huvudtävlingen att spelas, en turnering med totalt $1 000 000 i garanterad prispott. Denna turnering kommer att spelas söndagen den 9 april klockan 19:00 CET. Inköpet här ligger på $ 1000 och spelet

kommer att fortgå tills enbart finalbordet kvarstår. När väl ett finalbord har skapats så kommer alla marker att frysas och sparas för att sen återupptas igen i maj fast då denna gång live på Bahamas. Finalbordet kommer även att vara tv-sänt.

Vinnaren av huvudtävlingen kommer förutom prispengarna även att vinna ett WSOP paket till ett värde av $12 000 på Paradise Pokers bekostnad.

Här är schemat för Paradise Masters

April 1 - $500 NL Hold Em

April 2 - $200 NL Hold Em (rebuys)

April 3 - $300 NL Hold Em (shorthanded)

April 4 - $300 Pot Limit Hold Em

April 5 - $200 Pot Limit Omaha

April 6 - $300 Limit Hold Em

April 7 - $500 NL Hold Em

April 8 - $200 NL Hold Em (rebuys)

April 9 - $1,000 NL Hold Em (Main Event)

Paradise har ett stort antal olika satelliter som gör det möjligt för spelarna att ta sig till en eller flera turneringar för en väldigt blygsam summa pengar. Registrera dig hos Paradise Poker och bli deras nästa mästare.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories