Spela i varje WSOP tävling med Bet 365 Poker

Spela i varje WSOP tävling med Bet 365 Poker 0001

Varje spelare drömmer om att få in den där riktiga träffen och få chansen att spela i World Series of Pokers huvudtävling. Med ett inköp på $10,000 så kommer denna tävling åter igen att locka till sig spelare i tusentals. Men hur är det med tävlingarna vid sidan om? Även här kan man vinna fina prissummor.

Om du tittade på sändningarna från förra årets WSOP eller om du var en av de lyckligt lottade som fick beskåda tävlingarna på plats i Las Vegas, så uppmärksammade du säkert det stora antalet "sido turneringar" som på gick. Även om vinnarna av dessa turneringar inte blev miljonärer så fick dom i alla fall en ansenlig summa pengar i dom flesta fall.

Så, vore det inte underbart om du hade en bankroll som gjorde det möjligt för dig att delta i ALLA dessa tävlingar vid årets WSOP? Dessvärre så skulle nog kostnaden för att delta i alla dessa vara på tok för hög för oss vanliga "Svenssons."

Men är du en spelare som spelar hos Bet 365 Poker så finns det i alla fall en strimma hopp för dig, med deras senaste WSOP erbjudanden.

World Series of Poker 2006 - Kvalificeringstävlingar för att vinna ett paket till dessa "Multi Events" pågår just nu hos Bet 365 Poker. Låt oss ta en djupare titt i vad detta erbjudande innehåller:

- Inträde till varje tävling vid WSOP 2006 (Med inköp på $10,000 eller lägre)

- Flygresa tur och retur samt transport till Las Vegas

- 60 nätter på hotell

- $3,500 i reskassa

Det totala värdet på detta paket är helt häpnadsväckande. Hela $165,000 är allt det här värderat till. Att spendera 60 nätter hemifrån, spela mot några av de allra bästa spelarna i världen kräver att du verkligen har med dig ditt riktiga topp spel, att spela så bra som du aldrig gjort tidigare.

Kvalificeringstävlingar för detta enastående paket är förvånansvärt billiga. De billigaste satelliterna startar från $11+$1. Finalen går av stapeln online den 20 maj klockan 22:30. Tveka inte, för enbart $12 så kan du få chansen att uppleva en riktig pokerdröm.

Ed note: Registrera dig hos Bet 365 Poker redan idag och reservera 60 dagar för enbart pokerspel, delta i denna pokerns berg och dalbana i Las Vegas. Nya spelare erhåller en bonus på $50 vid första insättning.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories