Small Town Poker Tour tillkännager anhalt i Europa

Small Town Poker Tour tillkännager anhalt i Europa 0001

"Small Town Poker Tour" har redan gjort ett namn för sig själva under en väldigt kort tid. Redan under deras första år så åkte STPT på turnén runt om i USA, besökte varje stat och höll i välgörenhets poker samtidigt som man tog spelet tillbaka till sina rötter. Medan flesta pokerturneringar är evenemang med glitter och glamor så har STPT satt sig själva lite åt sidan och fokuserar sig istället på spelaren och deras hemstad.

Just nu så befinner dom sig i mitten av deras andra säsong och har nu annonserat deras avsikter med att ha sin första anhalt i Europa. Europas första "Small Town Poker Tour" kommer att gå av stapeln i Danmark, i början av februari. Genom nomineringar av hängivna medlemmar av STPT, på deras webbsida smalltownpokertour.com, så är STPT redo att ta steget över atlanten och besöka Europa, att visa hur spelet eventuellt skiljer sig från sin kusin i USA.

"Vi har fått oerhört många brev med nomineringar från stora delar av Europa men Danmark var det land som gav mest respons. Vi kommer under de närmaste veckorna besöka ett flertal påtänkta platser runt om i Danmark där vi kan tänkas hålla vår tour," säger STPT´s producent Mark Fracalossi i ett uttalande.

"Vi är glada över det fortsatta arbetet vi utför i strävan mot att skapa ett riktigt mästerskap för amatörer i poker och på så sätt ge helt vanliga människor en chans att få njuta av segerns sötma och att få chansen att stå i rampljuset."

"European Small Town Poker Tour" följer i fotstegen efter sin Amerikanska motpart. Turneringarna som hålls i olika städer runt om på kontinenten kommer att vara välgörenhets evenemang där spelarna kommer att ha en direkt påverkan på sin egen hemstad med sin pokervinst. Det kommer också att ge dom en chans att mäta sin skicklighet gentemot det lokala motståndet. "Pengarna som kommer att samlas in kommer att stanna kvar på lokal nivå och ger då spelarna en chans att ge nått tillbaka till samhället," säger en stolt Fracalossi. Alla vinnare på lokal nivå kommer sen att samlas för att göra upp på en final fylld med priser och pengar. En final som kommer att gå under namnet "European Small Town Poker Tour Championship" och där en "European Small Town Poker Tour Champion" kommer att utses.

STPT´s mål är att samla ihop alla dessa mästare i en turnering som kommer att sträcka sig världen över. STPT håller just nu på att genomföra liknande "Tours" runt om i världen, i Kanada, Australien och Asien. Idén är att samla ihop alla dessa mästare som sen gör upp i ett riktigt världsmästerskap för amatörer. Om du funderar på att nominera just din stad till att bli en anhalt i denna "Tour", oavsett vart du befinner dig i världen, så se då till att du beger dig till smaltownpoker.com och få din röst hörd. Kanske så kommer STPT till just din hemstad under nästa anhalt.

Ed Note: Oavsett om du är från en småstad eller storstad så är Paradise Poker ett bra ställe att spela på.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories