PokerShare tillbaka efter tvist

PokerShare tillbaka efter tvist 0001

Efter rättstvist som pågått i månader och som involverat över hundra miljoner pund mot sin nätverks partner, Excapsa, och den största medlemmen av nätverket, UltimateBet.com så kommer PokerShare.com att åter igen vara tillbaka i början av mars 2006, enligt meddelanden man kunnat läsa på deras hemsida.

PokerShare lanserade en idé i augusti 2005 under namnet "Play It Own It" (även namnet på de företag som stöttat dom) där spelarna, baserat på deras spel, skulle äga delar av företaget och få en utdelning varje kvartal. Spelarna skulle även erhålla aktier om företaget skulle lanseras på börsen.

Bara månader efter att de hade startat så hade PokerShare attraherat ett flertal spelare, även spelare från UltimateBet. Spelarna kände sig tillfreds med förändringen mycket på grund av den visuella service och den spelarvänliga miljö som Excapsas nätverk erbjöd.

Men det lilla extra som lockade dom var möjligheten att äga delar av PokerShare och få utdelning oavsett om man vann eller förlorade vid borden.

Den uppmärksamhet som PokerShare fick såg lovande ut, men strax där efter så frånsade sig Excapsa sitt kundstöd gentemot den stora amerikanska marknaden, vilket senare ledde till att dom slutade att samarbeta med deras nya partner helt och hållet och i november så stängdes PokerShare.

PokerShare gick nu till rätten och hävdade att Excapsa tvingat dom att lägga ner sin verksamhet på grund av det förlorat sin rätt till deras plattform samt deras support.

Men nu ser det ut som att PokerShare och Excapsa har löst denna konflikt, men frågan är hur det lyckats nå en förlikning. Måste de kompromissa gällandes deras spelmodell för att få fortsätta? Vilka har möjligheten att spela hos dom, kan amerikaner spela? På PokerShares hemsida kan man läsa löften om bättre mjukvara och bättre erbjudanden. Men kommer även deras ursprungliga idé "Play it Own It" att finnas kvar? Frågorna kvarstår men kommer förhoppningsvis att bli besvarade nu i mars.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories