PokerNews.com och Titan Poker slår sig samma och delar ut fem platser till WSOP

PokerNews.com och Titan Poker slår sig samma och delar ut fem platser till WSOP 0001

PokerNews.com är precis på väg att genomföra sitt största erbjudande genom tiderna. "Team PokerNews" WSOP erbjudandet, där PokerNews läsare kommer att skickas till WSOPs huvudtävling och där dessa spelare kommer att ingå i ett elit team som även kommer att inkludera proffs spelare. Vi kunde bara inte vänta med att starta detta erbjudande så vi gick samman med våra vänner på Titan Poker för att ge er ett litet smakprov på vad som komma skall.

Titan Poker kommer att hålla i en rad exklusiva freeroll turneringar som är riktade enbart till spelare från PokerNews. Vinnaren av varje turnering kommer att vinna ett WSOP paket till ett värde av 12 000 dollar där prispengarna kommer att täcka inköp i huvudtävlingen i WSOP, 10 000 dollar i inköp, boende och reskassa.

Fem WSOP freeroll turneringar för spelare från PokerNews kommer att hållas på Titan Poker med början på fredag den 24:e februari.

Utöver detta så kommer Pokernews spelare som spelar hos Titan även kvalificera sig till en exklusiv 2000 dollars turnering som hålls en gång varje månad. Att anmäla sig till denna turnering är gratis såvida man är en registrerad PokerNews spelare.

Medlemmar av Team PokerNews kommer att erhålla förmåner som inga andra spelare kommer att få under WSOP. Invänta det officiella erbjudandet som kommer snart. Men för nu, registrera dig hos Titan Poker redan idag och börja spela dig mot en plats i WSOP och en plats i Team PokerNews.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories