Noble Poker slår på stort: Fem WSOP platser till Team PokerNews

Noble Poker slår på stort: Fem WSOP platser till Team PokerNews 0001

PokerNews.com kan stolt presentera sin lansering av 'Team PokerNews'. Team PokerNews kommer vara det mest spännande sätt för dig att uppleva WSOP på.

Våra vänner på Noble Poker har anslutit sig till partyt med buller och bång, genom att utlova en sponsring av fem freeroll turneringar där du har chansen att vinna en plats till WSOP, få resan betald och även erhålla en plats i Team PokerNews, intill pokerproffs.

Dessa turneringar som hålls en gång i månaden kommer ge dig chansen, att vid fem olika tillfällen vinna en plats till WSOP - ett seriöst erbjudande till seriösa spelare. Registrera dig hos Noble Poker idag, och du kan spela alla fem freerolls.

Noble Poker har även ett av det mest förmånliga bonus program som finns bland alla poker klienter. Så detta erbjudande är verkligen av stort värde för alla spelare.

Det enda du behöver göra är att ladda ner mjukvaran genom den länk som finns här på PokerNews.com och sen göra en insättning. Därefter så kan du spela hos Nobel Poker, träna upp dina färdigheter och förebereda dig på månades freeroll.

Att vara en del av Team PokerNews kommer garanterat att ge dig ett minne för livet. Det du kommer att uppleva här kommer med största sannolikhet vara både stunder av nöje och spänning. Du kommer även att få unika erbjudanden som att delta i Team tävlingar, att vara Team reporter och ha tillgång till PokerNews centralen mitt på turnerings golvet. Din upplevelse som Team PokerNews medlem i WSOP kommer vara nått du sent glömmer.

Noble Poker är en av våra äldsta och mest tillitliga samarbetspartners.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories