Poker News / VC Poker 10 dollar gratis

Poker News / VC Poker 10 dollar gratis 0001

Din ledande auktoritet inom pokernyheter delar ut $10 under resten av veckan till nya spelare hos VC poker. Bäst av allt är att det inte finns några krav kopplat till detta. Utöver detta så erbjuder vi nu även en stor insättningsbonus.

Varje poker klient erbjuder spelare bonus. Vissa är även väldigt generösa, där spelarna erbjuds hundratals dollar om dom uppfyller vissa krav, som att spela ett visst antal händer. Just nu så erbjuder vi dock en helt annan bonus. Denna bonus finns tillgänglig under de nästkommande 7 dagarna.

VC Poker har slagit sig samman med Poker News och erbjuder dig nu $10 helt gratis. Detta är en direkt bonus där inga insättningar eller satsningar krävs, inga minimum antal händer, alltså ingenting krävs utav dig som spelare för att få denna. Hela 10 dollar gratis för att prova på att spela hos VC Poker. När du registrerar dig så måste du skriva in bonus koden: pokernews i promotion fältet på insättnings sida. Men kom ihåg, det krävs ingen insättning för att du ska få denna bonus.

Men visst, om du nu skulle gilla VC Poker men du förlorat dina 10 dollar som du fått så kan du alltid sätta in mer. På grund av detta så har vi nu även en bra insättnings bonus att erbjuda er. På spel står nu 300 dollar eller 50 % av din första insättning för nya spelare. Tillsammans med de gratis 10 dollar så skulle det bli totalt 310 dollar allt som allt att dra igång ditt pokerspelande med. För att få insättningsbonusen så måste du samla på dig 125 action poäng för varje dollar i bonusen.

Denna 300 dollars insättnings bonus är EXKLUSIV för Poker news. Normal insättnings bonus hos VC Poker är 100 dollar så vi erbjuder här 3 gånger den normala till våra läsare. Spelarna måste här använda sig av bonus koden: pokernews1 (små bokstäver) när första insättning görs. Minsta insättning är $20.

VC Poker är en av de mest tillförlitliga och respekterade poker klienter i England. Med erbjudanden som inkluderar plaster till WSOP och med spännande STT bord. Så det finns gott om spel även för den mest krävande pokerspelaren.

Ed note: Skynda, erbjudandet om 10 dollar gratis gäller endast till den 30:e Januari. Anslut dig till VC Poker nu och få din gratis bonus.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories