PokerNews.com lanserar sin Svenska sida

PokerNews.com lanserar sin Svenska sida 0001

PokerNews.com öppnade nyligen denna svenska sida, SE.PokerNews.com. Sidan är tillägnad den stora skara pokerspelare som idag finns runt om i Sverige. Poker är i ett expansionsskede här i norden och framför allt i Sverige. Nya spelare ansluter sig dagligen till detta fantasiska spel och nu öppnar vi denna sida för att tillgodo se den allt växande pokermarknaden.

Efter att Pokernews expanderat i flera riktningar runt om i världen, som bland annat till Ryssland och Japan så har dom nu äntligen nått Sverige. Här kommer du att få en ny insikt in i pokervärlden, få rykande färska nyheter, recensioner och annat smått och gott som kan vara av intresse för dig som spelare. Framför allt så kommer du att kunna läsa om alla de oerhört bra bonusar som du, som läsare, kan få ta del av, kommer även att kunna finna information om andra pågående erbjudanden.

Sidan sköts idag av en svensk redaktör vid namn Johan, i nära samarbete med personal från Pokernews.com. Han är idag mycket glad över att få se sidan uppe och fungerar.

"Det ligger bakom mycket hårt arbete och många sena nätter innan vi lyckades lansera denna sida. Men all möda och hårt arbete har idag resulterat i en sida som jag är oerhört nöjd med. Jag vill passa på och tacka alla inblandade för den enorma prestation ni lyckats med. "

"Samtidigt som jag önskar alla läsare välkomna till vad som kommer att bli Sveriges bästa nyhetssida för poker". PokerNews är en av det störst växande pokersamfund som idag finns på internet. I och med att den svenska sidan nu lanserats så finns Pokernews idag i totalt 10 länder, Japan, Kina, Tyskland, Holland, Frankrike, Italien, Ryssland, England och nu Sverige. Ett fortsatt arbete pågår för att expandera till ytterligare fler länder, länder där pokern expanderar i samma takt som i Sverige. Du kommer inom snar framtid att kunna hitta Pokernews i både Norge och Danmark.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories