Spela poker och vinn Mike Tysons Hus

Spela poker och vinn Mike Tysons Hus 0001

Vissa personer får chans på chans att ordna upp sitt live. Men få har haft så många chanser som den förra tungvärlds mästaren i boxning, Mike Tyson. Väldigt få idrottsmän har även haft så mycket negativ publicitet och fokus på sin karriär som Tyson har haft men ännu färre har har lyckats få stöd från sina nära och kära i när det väl behövs, speciellt inte om dom själva inte tjänat på det.

Tyson får nu ytterligare en chans att tjäna en slant utanför ringen. Den engelska affärsmannen Dominic Morracco som numera äger Tysons före detta gods beläget i Los Angeles. Morracco köpte detta enorma hus för 4 millioner dollar år 2004 men har nu bestämt sig för att erbjuda denna fastighet som pris i en pokerturnering. En ensam vinnare får då en prispott värd 4 millioner. Namnet på denna turnering har ännu inte fått nått namn.

Morracco har för avsikt att göra denna turnering till huvudattraktionen i en ny dokusåpa där hundratals spelare kommer att delta i chansen att vinna detta hus. Spelarna kommer här att tävla om vad som möjligtvis kan klassas som den den största och mest värdefulla boxnings memoralia i sportens historia. .

Fyra personer kommer att vinna en plats vid finalbordet där dom kommer att få möta Marrocco själv och eventuellt även den förra världsmästaren. "Poker är oerhört populärt både här i USA och i England just nu och detsamma gäller även dokuspåpor. Nu har vi en chans att kombinera dem bägge och även ge Mike Tyson en chans att vinna tillbaka sitt gamla hus," säger Marrocco i en artikel i Yorkshire Post

Bristen på intressenter för detta evenemang har det knappast varit någon brist på. Marrocco har haft diskuterat med Direktörer för större Amerikanska tv bolag och överväger nu huruvida om han ska skötta detta evenemang själv eller sälja rättigheterna till ett av dom större tv-bolagen.

Vissa kanske anser att Morracco inte är nått annat än en galen affärsman som ser en möjlighet att tjäna en hacka. Men en sak är säkert, han vet vad han håller på med och är definitivt ingen dumbom. I affären han gjorde när han köpte Tysons hus så ingick även ett nergånget gods intill Tysons gods. Morracco har nu renoverat upp detta gods och har detta i reserv utifall han inte skulle vinna tillbaka Tysons hus.

"Personer kanske ser mig som någon galen engelsman som ger bort Tysons hus men pokerspelarna som deltar i denna turnering betalar tusentals dollar för att delta samt att tv rättigheterna till denna dokusåpa kan inbringa en och annan krona. Jag har ju fortfarande en chans att vinna huset men skulle nu detta inte ske så går jag hem till mig, stänger dörren om mig och i slutändan ändå tjänat en slant på denna affär."

Den chans som nu Mike Tyson har att vinna tillbaka sitt gamla hus ser ut som om de skulle kunna bli ett intressant tv program att titta på. Den numera panka Tyson lever för närvarande i en tvårummare i Phoenix Arizona. Så länge som Mike håller sig i skinnet och uppför sig så kan detta vara en oerhört stor chans för den förra världsmästaren att komma tillbaka på fötterna igen. "Jag tror att Mike skulle uppskatta chansen att få delta i denna turnering och eventuellt vinna tillbaka sitt gamla hem, så länge som han inte biter av någon av motståndarnas öra"

Ed Note: Vinn tillräckligt med pengar för att delta i denna turnering , och då vinna Mikes hus, hos Paradise Poker

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories