EPT and WPT Seats at Everest Poker

EPT and WPT Seats at Everest Poker 0001

Du behöver inte bestiga berg för att lyckas ta dig till den största pokerturneringen i världen. Everest poker kan skicka dig till bägge dessa turneringar för nästan noll och ingenting.

ur låter en plats i EPT i Köpenhamn, Danmark för dig? Med en inköpsnivå på €4,000 så är det förmodligen en aningen för dyrt för dig och dom flesta medelmåttiga spelare runt om i världen. Eller vad sägs om EPT Finalen i Monte Carlo, med ett inköp på €10,000 eller sist men inte minst WPT Bellagio turneringen med ett inköp på $25,000? Jag vet, din bank skulle gråta i floder om du ens tänkte tanke på att anmäla dig till någon av dessa turneringen och betala inköpsbeloppet själv.

Det finns betydligt mycket fördelaktiga sätt att komma till någon av dessa turneringar utan att behöva betala allt för mycket pengar. Everest Poker erbjuder några alldeles förträffliga satelliter med en inte allt för hög inköps nivå. sätt mot din plånbok Skulle duv vara riktigt bra och börja från botten så finns även möjligheten att ta sig till en av dessa tävlinga utan att ens behöva betala en enda krona.

Everest Poker håller i gratissatelliter för dessa tävlingar. Att vinna en sån satellit skulle ta dig till en Supersatellit. Vinnaren av denna super satellit vinner då en plats till respektive tävling som satelliten gäller. Man kan även betala en summa pengar och anmäla sig direkt till denna supersatellit. Anmälnings avgiften är då $100+$9.Möjligheten att spela en kvalificerings satellit till denna supersatellit finns också. Dessa satelliter kostar dock pengar men skillnaden mot gratis satelliterna är att här erbjuds fler platser till super satelliten.

Föreställ dig för ett ögonblick att du har kvalificerat dig till EPT Finalen i vackra Monte Carlo. Här skulle du få spela tillsammans med några av dom allra största namn in pokersammanhang. Allt detta har inte kostat dig en krona vilket förmodligen skulle betyda att du är den mest avslappnade spelaren där. I och med detta så skulle du kunna njuta av spelet, spela ditt spel utan någon som helst press på dig.

UK Poker News har ett special erbjudande för sina läsare. Om du sätter in $50 hos Everest Poker så erhåller du ytterligare $50 från dem.

Ed note: Tidpunkten har aldrig varit bättre för att ansluta sig till Everest Poker med chans att vinna en plats i EPT & WPT och få $50 i startkapital.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories