WPT Anslagstavla Chip Leaders anställer Cindy Margolis

WPT Anslagstavla Chip Leaders anställer Cindy Margolis 0001

I samband med World Poker Tour´s senaste samarbete med ChipLeaders.com så har spelföretaget tagit stora steg framåt gällandes marknadsföring, för att försäkra sig om fortsatt framgång. Detta har lett till att man har slutet ett avtal med en av de mest nerladdade och kända namn, ansikte och kropp som någonsin funnits på internet.

De nya sociala nätverket har för avsikt att med hjälp av deras nya och otroligt vackra taleskvinna, Cindy Margolis, öka deras framgång. Kombinationen av en rå, sexig och magisk utstrålning som Margolis har tillsammans med en av världens ledande Poker märken så borde detta leda till en stor tillströmning av nya ansikten och deltagare till den nya internationella WPT baserade krets.

Detta djärva marknadsförings drag är inte ett så stort avsteg från Marglis vardagliga liv. Nu råkar de vara så att hon har en stor passion för spelet och blir idag upplärd och tränad av en väldigt god vän till henne, Cyndy Violette. Inom snar framtid så har Margolis planerat att ställa upp i en kändis turnering som hålls av chipleaders.com i samarbete med WPT.

Känd som den mest nerladdade kvinna från nätet genom historien så har Margolis en väldigt hög stjärn status för att inte ens nämna hennes sex appeal. Hon tar med sig stora delar av den önskvärda och eftertraktade åldersgrupp som poker siter försöker fånga. Hela 61 % av hennes beundrare är män i åldrarna 18-35 år och som anses av pokersiterna som den idealiske spelaren.

Hennes manliga beundrar skara är inte enbart vad som får företag att jaga henne. Nu råkar hon även ha en stor kvinnlig beundrar skara också. Denna åldersgrupp och kategori av människor är nämligen den kategori som poker siter idag riktar in sin marknadsföring emot i hopp om att dom ska ansluta sig till deras site. Och i och med att Chipleaders.com nu slutit ett avtal med Margolis så har dom med största sannolikhet också träffat en jackpott i detta sammanhang. Utsikterna för framtiden är att med Margolis i deras närhet så kommer deras nya site att expandera explosions artat.

Utöver att dom erbjuder spelare att blogga, skicka email eller att chatta med henne så erbjuder siten också spelarna chansen att skapa profiler, ladda upp foton och att kommunicera med vänner och bekanta. Om hennes framgång online är ett bevis på hennes popularitet så kan man nog räkna med att Margolis inbox kommer vara överfylld av pokerhungriga beundrare.

Vad tycker du?

Fler nyheter

Other Stories