Cookies på PokerNews webbsida

Vi använder cookies för att kunna använda interaktiva funktioner som inloggning och röstning samt att vi tillåter betrodda mediapartners att analysera aktiviteten på sidan. Behåll era cookies aktiverade så att ni kan njuta sidans fullständiga upplevelse. Genom att titta runt på vår sida med cookies aktiverade, godkänner ni dess användande. Läs vår cookie information för mer detaljer.

Fortsätt använda kakor
edit

Videoarkivet: World Series of Poker vecka #2

Under årets World Series of Poker kommer vi varje vecka att handplocka några intervjuer som vi anser tillhöra våra favoritinslag från den gångna veckan och presentera dem för er här. Allt för att ge er en närmare inblick från 43:e upplagan av World Series of Poker.

The Straddle

Varje onsdag kommer vår egen Kristy Arnett att ge er ett inslag från bakom kulisserna ifrån World Series of Poker via en serie vi valt att kalla "The Straddle". Första avsnittet släpptes förra veckan och innehöll en del underhållande segment så som What the Muck? och Show Me Your Sack. Jo ni läste rätt. Ta en titt på videon här nedan!

PokerNews veckorapporten

För att få en uppdatering om vad som hänt på turneringsgolvet levererar Kristy Arnett och Sarah Grant höjdpunkter från den gångna veckan, den andra spelveckan här i WSOP. Har ni inte haft tid att följa händelserna som de utspelar sig, då är detta ett utmärkt sätt att hålla dig uppdaterad.

Pokerprinssesans palats

Team PokerStars Pro Vanessa Rousso har ett riktigt imponerande hem i Las Vegas och hon öppnade dörrarna till några av hennes kvinnliga pokerkollegor så som Liv Boeree, Maria Ho, Vanessa Selbst och Tiffany Michelle, som alla bor hos henne under sommarens WSOP. Vi på PokerNews våldgästade henne under förra veckan där vi då fick en guidad tur av hennes palats.

För att ta del av mer videomaterial från den 43:e upplagan av World Series of Poker, bege er då över till PokerNews videoarkiv där det dagligen läggs upp nya videoklipp. Ni kan också ta del av WSOP 2012 LIVE via PokerNews, som den officiella media partnern för World Series of Poker.

Kommentarer

Ännu inga kommentarer. Skriver du, blir du den första att lämna en kommentar!

Vad tycker du?
Registrera er för att lämna en kommentar eller logga in med Facebook