Cookies på PokerNews webbsida

Vi använder cookies för att kunna använda interaktiva funktioner som inloggning och röstning samt att vi tillåter betrodda mediapartners att analysera aktiviteten på sidan. Behåll era cookies aktiverade så att ni kan njuta sidans fullständiga upplevelse. Genom att titta runt på vår sida med cookies aktiverade, godkänner ni dess användande. Läs vår cookie information för mer detaljer.

Fortsätt använda kakor
edit

I rampljuset: Fatima Moreira de Melo del 1

Många följer sina favoritspelare via antingen Twitter eller Facebook. Men nu är det långt ifrån alla pokerproffs som använder sig av dessa verktyg för att dela med sig av sitt liv, pokerspelandet eller andra vardagliga händelser.

Vissa är väldigt angelägna att dela med sig av sin information men vad exakt vet vi om personerna bakom dessa #hastags? Hur kom det sig att de tog upp poker? Vad gjorde de innan de upptäckte detta underbara spel? I denna intervju besvaras dessa och en rad andra frågor.

I den första av denna tvådelade intervju med Team PokerStars Sports Star Fatima Moreira de Melo pratar vi om hennes barndom och hur hennes liv utvecklades ändra fram till att bli guldmedaljör tillsammans med det holländska damlandslaget i landhockey.

Nästa tisdag återkommer vi med den andra delen av denna intervju så se till att återkomma då. Ni kan följa oss på Twitter för alla de senaste uppdateringarna eller ta en titt på Facebook där ni även hittar alla nyheter, videointervjuer och pokererbjudanden, direkt till er!

Kommentarer

Ännu inga kommentarer. Skriver du, blir du den första att lämna en kommentar!

Vad tycker du?
Registrera er för att lämna en kommentar eller logga in med Facebook